"https://www.youtube.com/embed/r2S1I_ien6A"

Summa sidvisningar

Leta i den här bloggen

Jag skall försöka beskriva mina osannolika men ändock ganska så sanna påståenden så bra jag kan, så det kommer säkert att bli mycket exeptionellt och kontroversiellt

Bloggarkiv

Translate

Google+ Followers

Google+ Badge

Bloggintresserade

Leta i den här bloggen

VideoBar

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

VideoBar

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Naturbilder

Naturbilder
Moder natur, Klicka på bilden för mera bilder

fredag 3 december 2010

Banditmannen med väskan i Prato


Bandit Mand med kuffert i Prato


Ja dette er en historie fra Italien igen.
Alle danske Trucks, som kørte til Italien toldklarerede i Vipiteno og derefter kørte ned til Firenze Nord til at være der i løbet af weekenden. Det var forbudt at køre på søndag med lastbil. Men i Firenze Nord, kunne vi være omkring 10-15 trucks, der stod stille i forventning om yderligere at køre syd på til forskellige steder. Det skete mange ting lejlighedsvis på tanken der på stedet.
Firenze Nord var en stor tank top med hoteller og en lille bar, der var kaffe og varme retter. Chauffører de havde trailere, løsnede dem på pladsen, og så vi var et par, der sprang ind i deres lastbiler og kørte til en lille landsby over Firenze kaldet Prato, for at spise nogle gode menyer på lørdag aften.

Vi kørte in i Prato til en rektangulær firkant, som du kan køre rundt i. Der var buske og træer i midten, husker jeg. Og så var de nogle spisesteder der, restauranter, dvs. Og en af ​​fyrene havde været der før, så han kendte et godt sted. Og jeg tror, ​​vi var omtrent 6-7 chauffører
Danskere og mig som svensk. Og min søn James var også der. Ude på torvet havde irske truckers parkeret. Eller hvis de var engelsk kan jeg ikke huske. Glem det. I alle tilfælde, så vi bestilte en god menu på det sted, hvor vi gik. Da vi ankom til stedet, så er det en Bar der inde omtrent 4 meter fra døren. Og på begge sider, var der borde at sidde og spise på. En forholdsvis enkel restaurant eller pizzeria.

Vi har placeret os til venstre ved et stort bord, der holdt os alle. Eller hvis vi tog et par borde og stole, men det var ikke hvad der var vigtigst, for det var den efterfølgende historie. Nu sad vi og ventede på vores grub, og vi snakkede lidt om en anden chauffør. Han var der ikke. Så det var godt at snakke lidt om ham.
Men så lige pludselig falder alting stille buzz i restauranten.
Ind kommer en mand med en bandit tørklæde over sit ansigt skjuler alt undtagen øjnene og sætte en kuffert midt på gulvet og går op til bartenderen, hvor han anmodede om en drink af nogen art. Her sidder vi nu, syv stykker af erfarne chauffører med hagen ned til gulvet i stilhed, og spekulerer på, hvad der vil ske. Lige nu har vi havde talt lort om et andet chaffis mener det, og det vil nu ind i en mere skøre italienere, der ser ud som om han har til hensigt at røve restauranten.

Han tog sin tørklæde over sit ansigt og svøbt sin drink i en slurk, og så gik han op på gulvet og stod i en position, som om han ville starte i en hundred meter-løb med hænderne i gulvet og knæene op til sin taske. Og vi sad tryllebundet og stirrede i tavshed, undrende vad skulle ske nu.


Pang! råbte manden med tørklædet højt, og derefter gik "bandit-mand" hurtigt og tog kufferten og gik ud af døren.
Hvad var det, var den, der sagde. Og vi alle lo.
Ja, det sker en masse her. Vi lo ad de irske bilister, der havde snydt med en nem pige ned til Italien. Hun spekulerede på, hvad hun ville gå hjem med igen. Så vi hopper ind i det trækkende køretøjer og kørte meget langsomt rundt på pladsen et par gange og dyttede i den store horn, eller i "tågehornen", som man siger på dansk. De var en snor, der var i førerhuset, da man trak i. Og den store horn sad på taget i trucksen. Ja det var et cirkus der. Jeg tænkte, at nu at politiet vil komme snart. Men de holdt sig væk. For det er helt almindeligt for folk at de dytter i ny og næ i Italien.

Så var det tid for sent i koj søndag eftermiddag, så vi ville køre til forskellige steder i den sydlige dele af Italien, afhængigt af hvor vi havde for læs på. Jeg tror mig og James ville løsne balder i Livorno denne gang.