"https://www.youtube.com/embed/r2S1I_ien6A"

Summa sidvisningar

Leta i den här bloggen

Jag skall försöka beskriva mina osannolika men ändock ganska så sanna påståenden så bra jag kan, så det kommer säkert att bli mycket exeptionellt och kontroversiellt

Translate

Google+ Followers

Google+ Badge

Bloggintresserade

Leta i den här bloggen

VideoBar

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

VideoBar

Det här innehållet är ännu inte tillgängligt på krypterade anslutningar.

Naturbilder

Naturbilder
Moder natur, Klicka på bilden för mera bilder

onsdag 1 augusti 2012

Kunskap


Kunskap är det viktigaste som vi måste förkovra oss i varje dag.

Därför är Evolutionen det som är viktigast att få kunskap om. Att 40% av mänskligheten tror på sagor fast vi lever i 2000 talet är helt otroligt. Bevisen för att Evolutionen pågår är överväldigande. Att kontinentalförskjutningen pågår, att genmanipulering med vargar så att hundar i olika så kallade raser har uppstått är ingen hemlighet. Så har människorna gjort under ett fåtal av år cirka 1000 år.

Varför skulle inte naturen åstadkomma samma genmanipulering under miljontals av år. Det finns mer att läsa i Richard Dawkins böcker. För att få mera kunskap om livet, för att få något riktigt att tro på. Det är klart att alla vill ha något att tro på. Varför då inte tro på sanningen, som är den mest naturliga. Om vi slapp alla dessa sagor i religionerna så kanske vi inte skulle ha alla dessa otaliga krig.

Men det är inte lätt att omvända människor. Även om många människor tror att bilen, telefonen, tv, och så vidare är framåtskridande som vi människor har åstadkommit, så finns en slags gudom där i bakgrunden i alla fall. Varför har dessa sagor bitit sig så fast i människornas medvetande?

Jo man vill ha något att tro på, även om man inte läst bibeln eller koranen eller andra religiösa skrifter. Nästan ingen vet vad som i verkligheten står i de gamla skrifterna. Ingen vet att skrifterna ett sammelsorium av en massa sagor. man vet inte om att evangelisten Matteus hade ordagrant återgett Jesus ord som sade "Jag har inte kommit till Jorden med Frid, jag har kommit till Jorden med Svärd"

Nej men så står det väl inte? Jo det gör det.

Evangelisternas namn är mer eller mindre påhittade.

När jag läste om dödahavsrullarnas hemlighet,(finns att låna på biblioteket) så förstod jag att någon jesus aldrig funnits.

För att få den riktiga kunskapen så läs.

Läs också koranen och se hur hemsk den skriften är.

Då får man kunskap om varför det är som det är i Världen.

Nej EVOLUTIONEN är det enda riktiga att tro på, för det finns överväldigande bevis.

Där för vill jag uppmana dem som läst detta att fortsätta med att läsa Darwins böcker och Richard Dawkins böcker.

De böckerna och den information man får är helt otrolig. Det är det som är sanningen. Och sanningen är ju också att Du lever eller hur.

Har man internet så kan ta reda på de svåra orden som Richard Dawkins skriver. Så får man också som bonus reda på de svåra orden. Men Richard Dawkins böcker är i förhållande ganska lättlästa böcker.

Kram på er alla Thore